DEURAUTOMATEN

Deurautomaat

Eenvoudig te monteren deuropener deurautomaat voor het automatisch bedienen van uw bestaande of nieuwe deuren. De deurautomaat leert zichzelf automatisch in om de deur tot de gewenste openingshoek te openen. U kunt een automatische sluitingstijd instellen waarna de deur zichzelf weer sluit en ook de openingssnelheid is instelbaar. De deur kan nog steeds handmatig geopend worden of met de draadloze drukknop DA11934, afstandsbediening DA11904 of de bewegingssensor DA11921 (optioneel) en codebediening (incl. paslezer) SJ A874 (optioneel). De automaat is beveiligd met een weerstandsbeveiliging en mocht de stroom uitvallen dan is de deur ook weer van beide zijde handmatig te openen. Er kan een elektrisch slot worden aangesloten om de deur te vergrendelen zodat anderen de deur niet kunnen gebruiken. Met de meegeleverde handzender kunt u de deur bedienen, de deur open laten staan, en het elektrische slot bedienen. De DA51000 is geschikt voor zowel residentiële als professionele toepassingen en voldoet aan alle geldende (veiligheids) eisen.


ONZE DEURAUTOMAAT:

DA51000
max. deurgewicht 180kg, max. deurbreedte 150cm, inclusief draadloze drukknop en afstandsbediening

Automatische deurautomaat voor toegangs- en binnendeuren tot circa 180kg en 150cm breed. Inclusief draadloze drukknop en afstandsbediening. Complete set en zeer eenvoudig te installeren.

 

Installatiehandleiding SuperJack DA51000 (pdf)

Flyer DA51000 (pdf)

Applicatie filmpje


EasyJack DA1100
max. deurgewicht 100kg, max. deurbreedte 120cm, inclusief draadloze drukknop en afstandsbediening

Deze Doe Het Zelf deurautomaat is geschikt voor binnen en buitendeuren tot circa 100kg en 120cm breed. Zeer eenvoudig te monteren en in te stellen op zowel bestaande als nieuwe deuren. De set wordt geleverd met een draadloze drukknop en handzender, trek- en duwstang, bevestigingsmateriaal incl. stroomsnoer en NL talige handleiding. Verder zijn er aansluitingen voor een slot, sensor, 2e automaat (voor dubbele deuren), codebediening, telefoonmodule etc.  Verder is de automaat uitgerust met een push and go functie, automatisch sluiten, weerstandsbeveiliging etc. De afmetingen van de automaat zijn 60×8,5x11cm. De consumentenadviesprijs is €499,- incl. BTW.

Installatie handleiding EasyJack DA1100

Applicatie filmpje


DA11934
Draadloze drukknop

Meegeleverde draadloze deurknop om de deurautomaat te bedienen en zo de deur te openen en of sluiten.


DA11904
Afstandbediening

Meegeleverde afstandsbediening om de deurautomaat te bedienen en zo de deur te openen en of sluiten.


DA11921
Bewegingssensor

Optionele bewegingssensor, voor het automatisch bedienen van de deurautomaat


SJ A874
Codebediening (incl. paslezer)

Optionele codebediening om de deurautomaat te bedienen en zo de deur te openen en of sluiten.


Wij geven graag advies over deze deurautomaten.

Mail ons of bel 020-4899459