OVER SUPERJACK

Over SuperJack

Welkom bij SuperJack

SuperJack is leverancier van automatische hekopeners, poortopeners en garagedeurmotoren. Onze openers bieden de consument het gemak van in de auto blijven (of op motor, paard, fiets, scootmobiel blijven zitten) en met één druk op de knop het hek of de deur automatisch te openen. Daarna sluit de aandrijving het hek en de deur weer automatisch waardoor het terrein of huis direct weer veilig is. Voeg daarbij toe het installatiegemak en de ultieme betrouwbaarheid van SuperJack en Liftmaster aandrijvingen en u begrijpt het succes van SuperJack, sinds 1990.

SuperJack Europe is gespecialiseerd in automatisering van hekken en garagedeuren. Onze productrange omvat hekaandrijvingen en accessoires voor alle soorten en maten vleugel- en schuifhekken en openslaande garagedeuren. Daarnaast bieden wij Liftmaster garagedeur openers aan voor kantel-, rol- en sectionaaldeuren (overheaddeuren). De range accessoires omvat extra handzenders maar ook bediening van uw deur of hek via uw smartphone!

SuperJack aandrijvingen worden sinds de start dedicated gemaakt op onze eigen productielijnen in China. Liftmaster aandrijvingen worden geproduceerd door Chamberlain Liftmaster, de wereldmarktleider voor garagedeur motoren.

SuperJack-openers worden geleverd door onze vakbekwame wederverkopers. Samen met hen geven wij graag advies en kunnen wij ook de installatie ter plaatse uit handen nemen.

Klik deze link om de video over Superjack hek -en deuropeners te bekijken

Vanzelfsprekend zijn wij ook beschikbaar voor vragen, advies of voor een aanbieding op maat. Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,
Robin Fritz
SuperJack Europe B.V.
020 489 94 59 / 06 15 32 06 83
robin@superjackeurope.nl


Contact

Vul onderstaand formulier in voor vragen of opmerkingen en wij zullen snel contact met u opnemen.