HEK- EN POORTOPENERS

Gemak, beveiliging en eenvoudige installatie

SuperJack biedt een grote range hekopeners voor vleugelhekken, poorten, schuifhekken en enkele hekken. Onze openers bieden de consument het gemak van in de auto blijven (of op motor, paard, fiets, scootmobiel blijven zitten) en met één druk op de knop het hek of de deur automatisch te openen. Daarna sluit de aandrijving het hek en de deur weer automatisch waardoor het terrein of huis direct weer veilig is. De range start met de betrouwbare hekopener EasyJack voor dubbele vleugelhekken en eindigt met de “high-end” Liftmaster hekopener voorzien van MyQ smartphone-technologie. Onze hekopeners zijn geschikt om alle hekken/poorten die u op normale manier met de hand kunt bedienen te automatiseren. Alle openers zijn met een druk op de knop te programmeren voor het hek waar ze op bevestigd zijn. Installatie is eenvoudig maar kan eventueel door een installatiebedrijf verzorgd worden. De keuze is aan u!

ONZE HEKOPENERS:

Liftmaster

Vleugelpoort opener:

LA250EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële vleugelpoorten tot 2,5 meter breed en 250 kg zwaar per hek-deel. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Max openingshoek 110 graden.

Liftmaster

Vleugelpoort opener:

LA300EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële vleugelpoorten tot 3,0 meter breed en 300 kg zwaar per hek-deel. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Ingebouwde eindaanslagen. Max openingshoek 120 graden.

Liftmaster

Vleugelpoort opener:

LA400EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële vleugelpoorten tot 4 meter breed en 250 kg zwaar per hek-deel. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Max openingshoek circa 125 graden.

Liftmaster

Vleugelpoort opener:

AA250EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële vleugelpoorten tot 2,5 meter breed en 250 kg zwaar per hek-deel. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Ingebouwde eindaanslagen. Voor poorten die tussen 2 poeren geplaatst zijn. Max openingshoek circa 110 graden

Liftmaster

schuifpoort opener:

SL400EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële schuifpoorten tot 5 meter breed. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Ingebouwde eindaanslagen. 

Liftmaster

schuifpoort opener:

SL600EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële schuifpoorten tot 5 meter breed. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Ingebouwde eindaanslagen. 

Liftmaster

schuifpoort opener:

SL1000EVK

Onderhoudsvrije 24V aandrijving voor residentiële schuifpoorten tot 12 meter breed. Modern ontwerp met de nieuwste MyQ technologie. Ingebouwde eindaanslagen. 

EasyJack

Opener voor vleugelhekken of openslaande garagedeuren

SW101

EasyJack is de basis van onze range: betrouwbaar, efficiënt en met een scherpe prijs. De opener wordt als zeer complete basisset geleverd met actuators inclusief bedrading (armen), besturingskast, afstandsbediening, Infra Rood veiligheidssensoren en functies als weerstandsbeveiliging en automatische sluitfunctie. Inclusief bevestigingsmateriaal en Nederlandstalige handleiding.

EasyJack-Plus

Opener voor vleugelhekken of openslaande garagedeuren

SW201

De SW201 is de uitgebreide uitvoering van de SW101. Als extra t.o.v. de SW101 wordt er meegeleverd: Soft stop/start functie, elektro magnetisch slot incl. grondstopper, extra antenne, back-up accu, sleutelschakelaar, drukknop voor binnen. EasyJack is ook de oplossing voor het automatisch openen en sluiten van openslaande vleugelhekken (of poorten). Daarmee worden deze stijlvolle garagedeuren voorzien van het gemak en de veiligheid van een automatische opener. Wordt als complete set geleverd met actuators (armen), besturingskast, afstandsbediening, Infra Rood veiligheidssensoren en functies als weerstandsbeveiliging en automatische sluitfunctie. Inclusief bevestigingsmateriaal en Nederlandstalige handleiding.

SuperJack Knik-arm

Opener met knikarm voor dubbele vleugelhekken of openslaande garagedeuren

SW501

Deze hekopener is ideaal voor als uw hekken midden tussen de gemetselde kolommen hangen of als u het hek in een grotere hoek (tot 130graden) wilt openen. De complete set bestaat uit: 2x motoren, bevestigings-plateaux en stangen voor montage aan de hekvleugels. Besturingskast, Infra Rood veiligheidssensoren een afstandsbediening en een automatische sluitfunctie. Compleet met bevestigingsmateriaal en handleiding.

SingleJack

Opener voor enkelvoudig hek of poort (1 vleugel)

SW6010

Enkele hekken, poortdeuren en schuttingpoorten zijn eenvoudig automatisch te openen met deze enkele vleugelhekopener van SuperJack. Vanaf scooter, fiets, paard of scootmobiel gaat met één druk op de knop de poort open en dicht. Deze opener is erg eenvoudig zelf te installeren. De set bestaat uit: motor / actuator voor bevestiging aan deur/poort, besturingskast, veiligheidssensoren (infra rood), afstandsbediening, een drukknop voor bevestiging binnenshuis, accu (systeem blijft werken in geval van stroomuitval) en automatische sluit functie.

SuperJack Ondergronds

Hekopener, ondergronds ingebouwd, voor dubbele vleugelhekken

SW31000

Uit het zicht, onbeperkte draaiopening en zelflerend. Met de introductie van de SW31000 ondergrondse hekopener zet SuperJack een nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en toepassingsbereik. Deze hekopener is eenvoudig ondergronds te installeren, ook op bestaande hekken. De mooiste manier om uw hek automatisch te openen en te sluiten! De complete basisset bestaat uit: 2 motoren in cataphoresis stalen behuizing, 2 aandrijf/verbindingsstangen, een besturingskast, twee stuks stijlvolle 4-kanaals handzenders en een set veiligheidsfotocellen. Alles wat u nodig heeft voor een complete installatie. Kijk bij de accessoires voor de uitbreidingsset A31101.