HEKOPENERS old

Gemak, beveiliging en eenvoudige installatie

SuperJack biedt een grote range hekopeners voor vleugelhekken, poorten, schuifhekken en enkele hekken. Onze openers bieden de consument het gemak van in de auto blijven (of op motor, paard, fiets, scootmobiel blijven zitten) en met één druk op de knop het hek of de deur automatisch te openen. Daarna sluit de aandrijving het hek en de deur weer automatisch waardoor het terrein of huis direct weer veilig is. De range start met de betrouwbare hekopener EasyJack voor dubbele vleugelhekken en eindigt met de “high-end” Liftmaster hekopener voorzien van MyQ smartphone-technologie. Onze hekopeners zijn geschikt om alle hekken/poorten die u op normale manier met de hand kunt bedienen te automatiseren. Alle openers zijn met een druk op de knop te programmeren voor het hek waar ze op bevestigd zijn. Installatie is eenvoudig maar kan eventueel door een installatiebedrijf verzorgd worden. De keuze is aan u!


ONZE HEKOPENERS:

EasyJack
Opener voor vleugelhekken of openslaande garagedeuren
SW101
EasyJack is de basis van onze range: betrouwbaar, efficiënt en met een scherpe prijs. De opener wordt als zeer complete basisset geleverd met actuators inclusief bedrading (armen), besturingskast, afstandsbediening, Infra Rood veiligheidssensoren en functies als weerstandsbeveiliging en automatische sluitfunctie. Inclusief bevestigingsmateriaal en Nederlandstalige handleiding.

EasyJack flyer (pdf)
Bekijk de video


EasyJack-Plus
Opener voor vleugelhekken of openslaande garagedeuren.
SW201

De SW201 is de uitgebreide uitvoering van de SW101. Als extra t.o.v. de SW101 wordt er meegeleverd: Soft stop/start functie, elektro magnetisch slot incl. grondstopper, extra antenne, back-up accu, sleutelschakelaar, drukknop voor binnen. EasyJack is ook de oplossing voor het automatisch openen en sluiten van openslaande vleugelhekken (of poorten). Daarmee worden deze stijlvolle garagedeuren voorzien van het gemak en de veiligheid van een automatische opener. Wordt als complete set geleverd met actuators (armen), besturingskast, afstandsbediening, Infra Rood veiligheidssensoren en functies als weerstandsbeveiliging en automatische sluitfunctie. Inclusief bevestigingsmateriaal en Nederlandstalige handleiding.

SJ SW201 2021 deel 1 motoren
SJ SW201 2021 deel 2 aansluiting
EasyJack flyer (pdf)
Bekijk de video


SCS324
Hekopener voor dubbele vleugelhekken, smartphone technologie
SCS324BK-EV
Naast de SuperJack hekopeners bieden wij ook deze geavanceerde hekopener van Liftmaster aan. De aandrijving wordt geleverd met 2 stijlvolle afstandsbedieningen en net als bij de garagedeuropeners van Liftmaster is ook deze opener uitgevoerd met geavanceerde features zoals de mogelijkheid om met de MyQ app het hek van waar ook ter wereld te bedienen of in de gaten te houden. Meer weten en minder zorgen. Of open het hek om een pakketbezorger even binnen te laten? Wordt geleverd met stijlvolle afstandsbediening en alle bevestigingsmaterialen en sensoren die nodig zijn voor een optimale installatie en werking. High-end comfort voor de eindgebruiker!

Liftmaster SCS324BK specificaties
Bekijk de video
Bekijk de video NEW


LYN424

Hekopener voor openslaande hekken tot 4 meter vleugel
LYN424BK-EV
Deze Liftmaster hekopener voor dubbele openslaande hekken is ultrastil en daarmee geschikt voor toepassing in woongebieden. Onderhoudsvrij door toepassing van de beste materialen. Deze opener is “MyQ enabled”. Dat betekent dat met een kleine extra investering in een 828EV internet gateway, het hek van afstand bediend en bewaakt kan worden via tablet of smartphone. Voor hekken met de volgende vleugellengte (gewicht): 4,0m (160kg), 2,0m (250kg). Compleet met afstandsbediening. 

Liftmaster LY424BK-EV specificaties
Bekijk de video


SCS524
Hekopener voor zwaardere dubbele vleugelhekken
SCS524BK-EV
Een sterke, onderhoudsvrije hekopener voor dubbele vleugelhekken, toe te passen in residentiële en industriële toepassingen. Strak design in combinatie met geavanceerde technologie. Deze opener is “MyQ enabled”. Dat betekent dat met een kleine extra investering in een 828EV internet gateway, het hek van afstand bediend en bewaakt kan worden via een mobiele telefoon.
Voor hekken met de volgende vleugellengte (gewicht): 2,5m (700kg), 4m (450kg), 5,5m (250kg). LED verlichting.

Liftmaster SCS500-24 specificaties
Bekijk de video


SuperJack Ondergronds
Hekopener, ondergronds ingebouwd, voor dubbele vleugelhekken
SW31000
Uit het zicht, onbeperkte draaiopening en zelflerend. Met de introductie van de SW31000 ondergrondse hekopener zet SuperJack een nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en toepassingsbereik. Deze hekopener is eenvoudig ondergronds te installeren, ook op bestaande hekken. De mooiste manier om uw hek automatisch te openen en te sluiten! De complete basisset bestaat uit: 2 motoren in cataphoresis stalen behuizing, 2 aandrijf/verbindingsstangen, een besturingskast, twee stuks stijlvolle 4-kanaals handzenders en een set veiligheidsfotocellen. Alles wat u nodig heeft voor een complete installatie. Kijk bij de accessoires voor de uitbreidingsset A31101.

SuperJack Ondergronds flyer (pdf)
Bekijk de video


SuperJack Knik-arm
Opener met knikarm voor dubbele vleugelhekken of openslaande garagedeuren
SW501
Deze hekopener is ideaal voor als uw hekken midden tussen de gemetselde kolommen hangen of als u het hek in een grotere hoek (tot 130graden) wilt openen. De complete set bestaat uit: 2x motoren, bevestigings-plateaux en stangen voor montage aan de hekvleugels. Besturingskast, Infra Rood veiligheidssensoren een afstandsbediening en een automatische sluitfunctie. Compleet met bevestigingsmateriaal en handleiding.

SJ SW501 manual (pdf)


SingleJack
Opener voor enkelvoudig hek of poort (1 vleugel)
SW6010
Enkele hekken, poortdeuren en schuttingpoorten zijn eenvoudig automatisch te openen met deze enkele vleugelhekopener van SuperJack. Vanaf scooter, fiets, paard of scootmobiel gaat met één druk op de knop de poort open en dicht. Deze opener is erg eenvoudig zelf te installeren. De set bestaat uit: motor / actuator voor bevestiging aan deur/poort, besturingskast, veiligheidssensoren (infra rood), afstandsbediening, een drukknop voor bevestiging binnenshuis, accu (systeem blijft werken in geval van stroomuitval) en automatische sluit functie.

Handleiding SuperJack SJ-SW6010 (pdf)
Bekijk de video


Liftmaster SLY
Hekopener voor zwaardere schuifhekken
SLY524BK-EV
Deze onderhoudsvrije hekopener voor de wat zwaardere schuifhekken combineert een strak design met krachtig en betrouwbaar functioneren. Voeg hieraan toe dat de opener “MyQ enabled” is waardoor de gebruiker optioneel het hek kan bedienen en bewaken via een smartphone! Voor hekken tot 8 meter. De beste oplossing voor een schuifhek!

SuperJack SLY524BK-EV specificaties
Bekijk de video


 


[instagram-feed]